Welkom bij BibkoStudios!

BibkoStudios is een dynamisch grafisch bedrijf dat zich onderscheidt door zijn passie voor visuele kunst en creatieve videoproducties. Opgericht in 2017 door een enthousiast en creatief stel in alles wat met beeld te maken heeft. Onze reis begon met een focus op het bedienen van MKB’s en ZZP’ers, waarbij we ons specialiseerden in het ontwerpen van logo’s, flyers en ander drukwerk.

NineClipz Productions
Maar al snel groeide onze reputatie en begon de vraag naar muziekvideo’s te stijgen. Om aan deze groeiende behoefte te voldoen, hebben we NineClipz Productions opgericht als zijtak van BibkoStudios. Deze samenwerking stelde ons in staat om ons te concentreren op het produceren van hoogwaardige muziekvideo’s.

Studio Herres
Na verloop van tijd bundelden BibkoStudios en Studio Herres hun krachten, wat resulteerde in een vruchtbare samenwerking. Studio Herres bracht expertise in geluidsproductie, terwijl BibkoStudios zich concentreerde op het visuele aspect. Samen creëerden we een overvloed aan content, waaronder de beroemde Herres Sessies, diverse videoclips, interviews en making-off video’s.

Ezkimo Media
Hoewel Studio Herres uiteindelijk zijn activiteiten staakte, ging BibkoStudios onverminderd door. Binnen de kortste keren was BFX Visual ontstaan, gespecialiseerd in Artist Branding. We sloegen nieuwe wegen in door samen te werken met Ezkimo Media, wat resulteerde in veel nieuwe projecten, waaronder series, films en nog veel meer.

BFX Visual
We hebben onze horizon verbreed door het oprichten van BFX Visual, een dochteronderneming gespecialiseerd in Artist Branding. Met BFX Visual streven we ernaar om artiesten te helpen bij het ontwikkelen van een sterke visuele identiteit die hun merk en muziek versterkt. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze nieuwe onderneming met zich mee brengt en kijken ernaar uit om onze klanten te blijven ondersteunen in het verwezenlijken van hun creatieve visies.

Grenzen verleggen
Bij BibkoStudios streven we ernaar om grenzen te verleggen, verhalen tot leven te brengen en onze klanten te helpen hun visie te realiseren. We zijn gepassioneerd door creativiteit en streven altijd naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

Welkom bij BibkoStudios & design your future!