Welkom bij BFX Visual,
een dochteronderneming van BibkoStudios.

BFX Visual heeft een schat aan ervaring in het creëren van een krachtig imago voor artiesten. Van het vastleggen van de perfecte momenten tijdens fotoshoots tot het delen van boeiende verhalen via interviews, en zelfs het produceren van opvallende muziekvideo’s, wij zijn er om artiesten te helpen hun verhaal te vertellen op een manier die hun publiek aanspreekt.

Eerder bekend als 9Clipz Productions, hebben we onze krachten gebundeld met Studio Herres om een nog sterker en veelzijdiger team te vormen. Na een periode van samenwerking onder de naam Studio Herres, hebben we besloten om onze eigen weg te gaan en ons te focussen op het creëren van unieke visuele identiteiten voor artiesten onder de naam BFX Visual.

Of het nu gaat om het vastleggen van de essentie van een artiest in een serie adembenemende foto’s, het leiden van een diepgaand interview om hun verhaal te vertellen, of het produceren van een onvergetelijke muziekvideo die hun muziek tot leven brengt, BFX Visual staat klaar om te helpen bij elke stap van het brandingproces.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe BFX Visual jouw artistieke visie tot leven kan brengen en een blijvende indruk kan maken op jouw publiek.