Tegenwoordig is een goede foto op veel vlakken erg belangrijk geworden. Voor je Instagram, Facebook of WhatsApp bijvoorbeeld. Een mooie en goede foto om in je portfolio of cv te gebruiken, een fotosessie op je bruiloft, feestje of familiefoto's om de herinnering aan deze dag vast te leggen. Bij BibkoStudios is dit geen enkel probleem en denken wij met je mee voor het beste resultaat!

Locatie
In ruil voor een kleine vergoeding van komen wij bij je langs voor het schieten van de foto's. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om langs te komen. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden waar de foto's het beste gemaakt kunnen worden, want dit is per gelegenheid of doel van de foto's verschillend. Samen komen we tot de beste oplossing!

Bewerking

Eventueel kunnen de gemaakte foto's op aanvraag bewerkt worden en kunnen op deze manier oneffenheden weggehaald worden en objecten/personen op de foto sprekender gemaakt worden. Wij hebben bij BibkoStudios een grafisch ontwerper rondlopen die u hier prima over kan informeren.

Duur

De duur van een fotoshoot is geheel afhankelijk van het gekozen pakket en het soort fotoshoot, hierbij kunt u kiezen uit een small, medium en large pakket. Bij een fotosessie op een gelegenheidsfeest is dit afhankelijk van de duur van het feest, ook dit is exclusief eventuele reistijd en voorbereiding.

 

Neem een bezoekje op onze Facebook pagina om meer van ons te zien!

QURACOM B.V.